016128700

E-mail

Mån-Fre 11-20
Lör-Sön 11-18

Brödernas på Tuna Park

Välkommen till Brödernas Eskilstuna – Här serverar vi hamburgare och tillbehör av absolut högsta klass. Oavsett vilken typ av burgare du föredrar är vi säkra på att du hittar en favorit på vår meny, där du kan
välja allt från nötkött och kyckling till vegetariska och veganska alternativ. Hamburgare älskas av de allra flesta och därför har vi sett till att ha en meny som faller alla i smaken. För våra minsta gäster har vi till exempel en barnmeny med lite mindre, men lika goda burgare.

När det är dags att fira livets små och stora händelser är Brödernas ett utmärkt ställe att samlas på. Ta med hela släkten och kalasa påhamburgare! Givetvis kan vi även erbjuda ett brett sortiment av alkoholfria drycker.

Lunch - Hamburgare kan ätas oavsett tid på dygnet. Vi har öppet från 11.00 alla vardagar och serverar lunch från 11.00 till 14.00. Givetvis kan du även beställa take away och äta precis när du känner för det.

Visa karta över Tuna Park

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

9 september, 2021
Erbjudande
Mer kvalitetstid! På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Brödernas, Subway och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

HOS OSS PÅ TUNA PARK

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till alla butiker