016-12 87 00

E-mail

Mån-Fre 11-20
Lör-Sön 11-18

Presentkort

Brödernas på Tuna Park

Välkommen till Brödernas Eskilstuna – Här serverar vi hamburgare och tillbehör av absolut högsta klass. Oavsett vilken typ av burgare du föredrar är vi säkra på att du hittar en favorit på vår meny, där du kan
välja allt från nötkött och kyckling till vegetariska och veganska alternativ. Hamburgare älskas av de allra flesta och därför har vi sett till att ha en meny som faller alla i smaken. För våra minsta gäster har vi till exempel en barnmeny med lite mindre, men lika goda burgare.

När det är dags att fira livets små och stora händelser är Brödernas ett utmärkt ställe att samlas på. Ta med hela släkten och kalasa påhamburgare! Givetvis kan vi även erbjuda ett brett sortiment av alkoholfria drycker.

Lunch - Hamburgare kan ätas oavsett tid på dygnet. Vi har öppet från 11.00 alla vardagar och serverar lunch från 11.00 till 14.00. Givetvis kan du även beställa take away och äta precis när du känner för det.

hemsidan finns även ytterligare information såsom uppdaterade menyer, aktuella erbjudanden och öppettider!

 

Familjemiddag på Tuna Park

Restaurangerna Basilica, Brödernas, Subway och Sooya bjuder på barnens middag vid köp av måltid från menyn. Utvalda favoriträtter ingår, så som pannkakor, burgare och asiatisk-buffé. Så skippa vardagsbestyren för en kväll och ta med familjen till MatTorget på Tuna Park! 

Erbjudande och villkor

En barnmåltid (utvalda rätter) ingår i priset av en vuxenmåltid. Båda måltiderna skall beställas från samma restaurang. Erbjudandet gäller mellan kl. 16.00 och 20.00, för barn upp till 12 år. Gäller ej take away på Basilica eller Sooya. 

 • Vill barnen välja någon av de utvalda rätterna från Basilica ska även den vuxna välja en måltid från Basilicas meny.  

 • Vill barnet äta från Brödernas så ska även vuxenmåltiden köpas på Brödernas.

 • Vill barnet äta från Subway så ska även vuxenmåltiden köpas på Subway.

 • Vill barnet äta från Sooya ska även den vuxna välja en rätt eller en vuxenbuffé från Sooya.

På Basilica får barnen välja:

 • Pannkakor med sylt och grädde

 • Köttbullar med potatismos och lingonsylt
  Dryck ingår ej.

Hos Brödernas ingår:

 • Ett valfritt barnmål (finns fem olika barnmål) ingår vid köp av ett mål från ordinarie meny. (Ej endast sideorder). Dryck ingår ej. 

Hos Subway ingår:

 • En Kids Sub (Barnmacka) ingår vid köp en 30cm Submeny för vuxen. Dryck ingår ej. 

Hos Sooya ingår:

 • På Sooya får barnen välja sina favoriter från den asiatiska buffén och äta så mycket de orkar. En barnbuffé inkl. dryck ingår per betald vuxenmåltid inklusive sushi fr. 10 bitar.

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

HOS OSS PÅ TUNA PARK

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till alla butiker