Viktig information om Tuna Parks gröna presentkort

Presentkortsleverantören Cashcom som fram till september 2019 administrerade våra presentkort, gick i konkurs den 12 februari i år. Våra butiker kan därför inte ta emot det gröna kortet som betalning längre.

I förbutiken på City Gross byter du ut ditt gröna kort mot det nya rosa kortet. Alla giltiga gröna Tuna Park presentkort kommer att ersättas utan kostnad med ett nytt kort med samma belopp, med en utökad giltighetstid på 2 år. 

För att kontrollera saldo och giltighetstid på ditt gröna kort går du till förbutiken på City Gross. Det gröna kortet är giltigt 1 år från inköpsdatum.

Aktuellt på Tuna Park

Digitalt modeevent

15 september, 2020
Event
Marie Hammarberg tar över Tuna Parks instagram under lördagen den 26 september för att dela med sig av många kloka tips och råd om stil till våra följare! 

Familjemiddag

7 september, 2020
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Vi tar hand om varandra

9 april, 2020
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridning. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och mer där till. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna park!