Hållbart resande

Att ta sig till Tuna Park på ett hållbart sätt ska vara enkelt. Handelsområdet ligger bara 3 km från Eskilstuna stadskärna men bra cykel- och gångbanor till alla bostadsområden i närheten. Väljer man att ta bussen så går stadsbuss 5 och 3 direkt till området med täta turer under hela vår öppettid.

Cykel

Det är enkelt att cykla till Tuna Park. Vi har cykelvägar som går direkt till området och vid gallerian finns det bra cykelparkeringar och möjlighet att pumpa din cykel.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska våra fotavtryck på vår jord. Om vi alla gör aktiva val i vardagen så hjälps vi att minska vår klimatpåverkan.

Den som väljer att ta cykeln i stället för bil minskar inte bara sin påverkan på miljön, utan det är även billigare och ger såklart flera positiva hälsoeffekter!

På Tuna Park har du:
  • Cykelparkering med ramlås under tak

  • Tillgång till cykelpump (entré 3)

  • Förvaringsskåp (hos City Gross)

Buss

Bussturerna till Tuna Park är täta. Bussarna som stannar i anslutning till handelsområdet är stadsbuss nummer 5 samt buss nr 3 som stannar på Västeråsvägen vid Stora Coop strax intill gallerian.

Elbil 

För dig som ändå behöver ta bilen till oss har vi såklart laddplatser för elbil. Laddplatserna hittar du vid parkeringen närmast entré 2 och 3.

 

 

Fler erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!