lördag 26 september

Instagram, @tunaparkeskilstuna

Digitalt modeevent 

Vi är väldigt glada över vårt samarbete med stilinspiratören Marie Hammarberg som bjuder in till ett digitalt modeevent i våra sociala medier! Marie tar över Tuna Parks instagram under lördagen den 26 september för att dela med sig av många kloka tips och råd om stil till våra följare.

Följ oss på instagram @tunaparkeskilstuna för att ta del av Maries inspirerande inlägg, händelser och höjdpunkter under kommande vecka.

Vem är Marie Hammarberg?

Marie Hammarberg jobbar som skolkurator dagtid och på kvällstid som stilinspiratör med sitt Instagramkonto Stilkontot som plattform. Drivkraften är är att bidra till en mer inkluderande syn på mode och kläder med fokus på hållbarhet, färg och lekfullhet. 

Marie jobbar även som stilkonsult där hon hjälper sina kunder med att identifiera sin stil, personal shopping, garderobsrensning och event. Gå gärna in på Maries instagram och låt dig inspireras!

 

@tunaparkeskilstuna

Fler erbjudanden

Familjemiddag

7 september, 2020
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Vi tar hand om varandra

9 april, 2020
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridning. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och mer där till. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna park!