016-12 21 66

E-mail

Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Presentkort

Dimoda på Tuna Park

Dimoda är en familjeägd butikskedja, som säljer heminredning, kläder, möbler, belysning, textilier, lyktor… ja listan kan göras lång. Kortfattat – det mesta du behöver till ditt hem och till dig själv, kan du hitta hos oss till fördelaktiga priser. Vi finns på ett tiotal orter i Sverige och du kan även handla av vårt fina sortiment i vår webbshop.

Varmt välkommen till Dimoda Tuna Park

Visa karta över Tuna Park

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

9 september, 2021
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker