016-514570

Webb

Mån-Fre 11-18
Lör-Sön 11-16

Presentkort

Game Stop på Tuna Park

GameStop på Tuna Park tillhör GameStop som är världens största återförsäljare av TV-spel, dataspel och tillbehör. Vi på GameStop erbjuder även egna produkter under eget namn. Produkter som finns tillgängliga till fördelaktiga priser. Hos GameStop hittar du begagnat, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Nintendo Wii, PC-spel, Playstation 3, Playstation Portable och Xbox 360. Vi kan spel!

Visa karta över Tuna Park

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

18 september, 2019
Erbjudande
Obs! Aktiviteten är inställd tills vidare! På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker