0

E-mail

Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Aktuellt

Presentkort

Glassbaren på Tuna Park

Välkommen till Glassbaren, din ultimata destination för en läcker glassupplevelse! Hos oss hittar du ett brett urval av förstklassiga kulglassar i olika smaker, krämig mjukglass, krispiga churros, fylliga milkshakes och uppfriskande slush. Vi strävar efter att erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga, och vår meny är även fylld med läckra tillbehör såsom strössel och topping för att göra din glass ännu mer njutbar. Njut av din glass på vår härliga uteservering medan du kopplar av och njuter av atmosfären.
Välkommen in och låt oss förgylla din dag med en härlig glass!

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

HOS OSS PÅ TUNA PARK

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till alla butiker