Information kring nuläget

 

Tillfälligt ändrade öppettider

I rådande situation har många butiker valt att ändra sina öppettider. Vi uppdaterar kontinuerligt, men det kan förekomma avvikelser för enstaka butiker. Vänligen kontakta respektive butik, du hittar kontaktuppgifter på respektive butiksundersida. 

Se aktuella öppettider

Kära besökare,
Från och med 31 augusti återgår gallerian till ordinarie öppettider, dvs. vardagar 10-20 och helg 10-18. Det ökar givetvis tillgängligheten samtidigt som vi sprider ut våra kunder på fler timmar. Vi är tacksamma att ni stöttar oss och handlar för Eskilstuna!

Tills dess öppnar gallerian kl 10 och de allra flesta butiker håller öppet till kl. 18 på vardagar och 16 under helg.

Gallerian har öppet:
mån-fre 10-19
lör-sön 10-17

De flesta butiker har öppet:
mån-fre 10-18
lör-sön 10-16

Mattorget:
Mån-Tis 11-18:30 Ons-Fre 11-19
Lör-Sön 11-17

Dagligvaror har öppet som vanligt 07-22 alla dagar. 

Se respektive butiksundersida på tunapark.se för aktuell information.

Det kan även förekomma att enstaka butiker avviker från tiderna ovan, vi ber om ursäkt för att det kan bli fel och vi försöker kontinuerligt hålla hemsidan uppdaterad med aktuell information.

Under rådande situation har våra öppettider varierat. Det hjälper våra hyresgäster att bemanna under en tid med hög frånvaro men minskar också kostnaderna nu när omsättningen tillfälligt är lägre så vi tillsammans kan gå ur den här krisen starkare. Det är viktigt att vi alla tar ansvar och följer de riktlinjer vi fått, samtidigt är det viktigare än någonsin att handla och agera lokalt för att få behålla en levande stad även efter krisen. Det här är en av flera åtgärder vi gjort för att Tuna Park ska fortsätt vara en mötesplats för Eskilstunaborna även i framtiden.

Ta hand om varandra!

Vänligen Veronica Gustafsson och Sofia Norozi
Tuna Park Centrumledning

Aktuella erbjudanden

Vi tar hand om varandra

9 april, 2020
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridning. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och mer där till. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna park!

Familjemiddag

18 september, 2019
Erbjudande
Obs! Aktiviteten är inställd tills vidare! På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.