Bra att veta inför ditt besök

 

Ta hand om varandra- håll avstånd!

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att besöka vårt köpcentrum i dessa tider. 

För dig som vill handla när det är minst antal besökare hos oss rekommenderar vi vardagar kl. 10-12 eller på kvällen kl 18-20. Under helgen har vi vanligtvis mer besökare än under vardagar. 

Planera ditt besök

Handla lokalt på avstånd

För din trygghet

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att besöka vårt köpcentrum. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och mer där till. För att du ska kunna planera ditt besök och komma till oss när det känns bra för dig kan du läsa mer här.

Gallerian har öppet ordinarie öppettider tom 10 januari 2021, dvs. vardagar 10-20 och helg 10-18. Det ökar givetvis tillgängligheten samtidigt som vi sprider ut våra kunder på fler timmar. Vi är tacksamma att ni stöttar oss och handlar för Eskilstuna!

Dagligvaror har öppet som vanligt 07-22 alla dagar. Butikerna som inte ligger i gallerian har varierande öppettider. Se respektive butikssida på tunapark.se för aktuell information.

Ett flertal av våra butiker erbjuder alternativa sätt att handla lokalt. Vi har samlat information här.

Under rådande situation har våra öppettider varierat. Det har hjälpt våra hyresgäster att bemanna under en tid med hög frånvaro men även minskat kostnaderna när omsättningen tillfälligt varit lägre så att vi tillsammans kan gå ur den här krisen starkare. Det är viktigt att vi alla tar ansvar och följer de riktlinjer vi fått, samtidigt är det viktigare än någonsin att handla och agera lokalt för att få behålla en levande stad även efter krisen. Det här är en av flera åtgärder vi gjort för att Tuna Park ska fortsätt vara en mötesplats för Eskilstunaborna även i framtiden.

Ta hand om varandra!

Vänligen Veronica Gustafsson och Sofia Norozi
Tuna Park Centrumledning

Aktuella erbjudanden

Planera ditt besök

30 januari, 2021
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna Park!

Familjemiddag

20 januari, 2021
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.