Information kring nuläget

 

Ta hand om varandra- håll avstånd!

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att besöka vårt köpcentrum i dessa tider. 
För dig som vill handla när det är minst antal besökare hos oss ska du göra det på vardagar kl. 10-11 eller på eftermiddagen ca 14-16. Under helgen har vi vanligtvis mer besökare än under vardagar. 

Se våra öppettider

Kära besökare,
Från och med 31 augusti återgår gallerian till ordinarie öppettider, dvs. vardagar 10-20 och helg 10-18. Det ökar givetvis tillgängligheten samtidigt som vi sprider ut våra kunder på fler timmar. Vi är tacksamma att ni stöttar oss och handlar för Eskilstuna!

Dagligvaror har öppet som vanligt 07-22 alla dagar. Butikerna som ej ligger i gallerian har varierande öppettider. Se respektive butiksundersida på tunapark.se för aktuell information.

Det kan även förekomma att enstaka butiker avviker från tiderna ovan, vi ber om ursäkt för att det kan bli fel och vi försöker kontinuerligt hålla hemsidan uppdaterad med aktuell information.

Under rådande situation har våra öppettider varierat. Det har hjälpt våra hyresgäster att bemanna under en tid med hög frånvaro men även minskat kostnaderna när omsättningen tillfälligt varit lägre såatt vi tillsammans kan gå ur den här krisen starkare. Det är viktigt att vi alla tar ansvar och följer de riktlinjer vi fått, samtidigt är det viktigare än någonsin att handla och agera lokalt för att få behålla en levande stad även efter krisen. Det här är en av flera åtgärder vi gjort för att Tuna Park ska fortsätt vara en mötesplats för Eskilstunaborna även i framtiden.

Ta hand om varandra!

Vänligen Veronica Gustafsson och Sofia Norozi
Tuna Park Centrumledning

Aktuella erbjudanden

Digitalt modeevent

15 september, 2020
Event
Marie Hammarberg tar över Tuna Parks instagram under lördagen den 26 september för att dela med sig av många kloka tips och råd om stil till våra följare! 

Familjemiddag

7 september, 2020
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.