016-51 11 00

Webb

Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Presentkort

Konditori Amarant på Tuna Park

Vi har levererat bakglädje sedan 1957 med kvalitet och smakglädje som paroll. Kundens behov i fokus med skapandet gör att bästa möjliga kvalitet och smakglädje kan fås. Tre generationer av familjen Styrlander utgör kronan på verket hos Konditori Amarant där Kvalitet och Yrkeskunnande är viktiga beståndsdelar och pelare i arbetet. Kreativitet blandat med en mästares kunskap och erfarenhet gör Konditori Amarant till ett naturligt val!      

Välkommen in till vårt café på Tuna Park där vi erbjuder tårtor, bakverk, bakelser och goda mackor till det nybryggda kaffet! 

Visa karta över Tuna Park

Linjeavdelare

Aktuella erbjudanden

Bokrea

21 februari, 2020
Event
Välkommen in till årets stora bokrea hos Akademibokhandeln på Tuna Park från 07.00 den 25 februari!

Familjemiddag

18 september, 2019
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Linjeavdelare

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker