016-201 10 60

Webb

Mån-Fre 08-17

Lunchstängt 12-13

Vettris på Tuna Park

Välkommen till din familjära djurklinik!
På vår klinik får du och ditt djur ett personligt bemötande och vård i en lugn miljö.
Vi hjälper till med vaccination, röntgen, blodprov, besiktningar och mycket mera. På vår klinik finner du vårdprodukter samt ett brett sortiment av veterinärfoder från Royal Canin, Hills, Specific och Eukanuba.

 

Visa karta över Tuna Park

Aktuella erbjudanden

Digitalt modeevent

15 september, 2020
Event
Marie Hammarberg tar över Tuna Parks instagram under lördagen den 26 september för att dela med sig av många kloka tips och råd om stil till våra följare! 

Familjemiddag

7 september, 2020
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker