010-490 62 55

Webb

 Mån-Fre 10-19
Lör 10-17 Sön 11-17

Presentkort

Arken Zoo Tuna Park

Vår personal är väldigt kunnig och serviceinriktad och hjälper dig med alla frågor du kan tänkas ha. Djuraffären i Eskilstuna Tuna Park har allt för hundar, katter och smådjur.

I vår butik kan du alltid returnera en vara inhandlad på vår e-handel, för mer information kontakta kundtjänst. 

Hos oss hittar du även en Arken Zoo Djurhälsa. Här kan du trimma eller klippa din hund och katt, läs mer här >> https://www.arkenzoo.se/arken-zoo-hundtrim/hundtrim-eskilstuna

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker