Presentkort

Ett presentkort från Tuna Park ger dig möjlighet att enkelt ta del av vårt stora shoppingutbud. Med nästan alla av handelområdets butiker, caféer och restauranger anslutna förvandlas Tuna Parks presentkort till den perfekta presenten för alla!

Äntligen kan vi sälja Tuna Park Presentkort igen! Vi har en ny leverantör – och därför är TUNA PARKS NYA PRESENTKORT numera ROSA! De butiker som tar emot det nya rosa presentkortet hittar ni under "Här gäller vårt presentkort". 

Viktig information om Tuna Parks gröna presentkort utställt av Cashcom:

Presentkortsleverantören Cashcom som fram till september 2019 administrerade våra presentkort, gick i konkurs den 12 februari. Våra butiker kan därför inte ta emot det gröna kortet som betalning längre.

Alla giltiga gröna Tuna Park-presentkort ersätts utan kostnad med ett nytt kort med samma belopp, med en giltighetstid på 2 år. Bytet sker i förbutiken på City Gross.

Våra nya, rosa kort som är utställda av EML drabbas inte av detta utan fungerar precis som vanligt.

Close

Här gäller presentkortet

Vanliga frågor och svar

Klicka här för att kontrollera saldot på ditt rosa presentkort!

 

Vanliga frågor och svar

Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om vårt presentkort.

Hur länge gäller Tuna Parks Presentkort?

Presentkortet gäller i anslutna butiker och är giltigt i två år från laddningsdatum. Borttappat kort ersätts inte.

Hur kan jag kontrollera saldot på presentkortet?

Har du ett grönt kort går du hit och fyller i ditt 8-siffriga kortnummer från baksidan av kortet. Har du ett rosa kort går du hit och fyller i ditt 16-siffriga kortnummer från baksidan av kortet. Du kan också kontrollera saldot från någon av våra tre presentkortsautomater i gallerian.

Var gäller Tuna Parks presentkort?

Har du ett grönt kort med åtta siffror på baksidan kan du inte handla med det utan du kan byta det till ett rosa kort. Läs mer om det här. Har du ett rosa kort med 16 siffor på baksidan kan du handla med det i följande butiker, se hela listan här.

Varför finns det två olika presentkort?

Vi har bytt leverantör från Cashcom till EML. Därför skiljer sig presentkortet åt när det gäller färg, anslutna butiker och giltighetstid. Har du ett grönt kort kan du läsa mer här. Har du ett rosa kort läser du mer här.

Jag vill köpa ett presentkort. Var kan jag göra det?

Vi har bytt leverantör från cashcom till EML och kan nu sälja våra nya rosa presentkort. Du köper korten i presentkortsautomaterna utanför entrén vid City Gross, på Mattorget och vid förbutiken på Stora Coop. Du kan betala med de vanligaste bank- och kreditkorten vid automaterna.

Vad gäller vid byte av vara köpt med Tuna Parks presentkort?

Om du ångrar ett köp med Tuna Parks presentkort kan du byta varan mot ett tillgodokvitto i den butik du har handlat varan. Tillgodokvittot gäller för ett nytt köp i samma butik.

Kan presentkortet bytas mot kontanter?

Presentkortet kan inte bytas mot kontanter.

Kan jag använda kortet flera gånger?

Ja. Du kan använda det i flera butiker i ett flertal transaktioner.

Kan jag returnera ett presentkort som jag har köpt?

Nej, det finns ingen ångerrätt vid köp av presentkort.

Jag har förlorat mitt presentkort. Kan det ersättas?

Förlorat presentkort ersätts ej.

Företagsbeställningar.

Vi tar emot företagsbeställningar om minst 20 kort via mejl: kontakt@tunapark.se. Ange fakturaadress, organisationsnummer, antal kort och summa. Observera att handläggningen kan ta 5 arbetsdagar och att en kreditupplysning kommer att göras. Det går också bra att köpa upp till 20 kort per köp i våra presentkortsautomater vid City Gross och Stora Coop.