Popup och event

Intresserad av att veta mer?

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan.

Håll ditt event eller hyr en tillfällig yta hos oss!

Tuna Park är det självklara valet för både eskilstuna­borna och för boende i våra kranskommuner. Gallerian har årligen över 2,5 miljoner besökare och är i dagsläget Sörmlands största handelsplats. Besökarna uppskattar den enkla och bekväma shoppingen som Tuna Park erbjuder och köpcentrumet är inte enbart en handelsplats utan även en populär mötesplats där man kan tillbringa tid med familj och vänner.

Tuna Park handelsområde består av en galleria inklusive stormarknad och en volymhandelsdel. I gallerian finns ankarhyresgäster så som City Gross, Stadium och H&M. De senaste åren har gallerian moderniserats med nytt Mattorg och i slutet av 2018 invigdes ytterligare en ny del på 8 400 m2. Köpcentrumet är därmed 25 000 m2 och erbjuder ett varierat utbud fördelat på 66 butiker.

För rätt företag och koncept kan en hyrd eventyta hos oss skapa många nya kontaktvägar och merförsäljning. Våra pop up-lokaler gör det möjligt att testa ett nytt koncept under en kortare hyrestid.

”Utfallet blev över förväntan och vi kände verkligen att vi träffade exakt vår målgrupp.”

Företag: Landrins bil | Hyresperiod: okt-nov | Läge: butikslokal 200 kvm

Landrins bil letar nya vägar för att möta kunder utanför deras egna lokaler. Tuna Park är ett populärt och modernt  shoppingcentra som lockar många besökare. 

” Vi tog kontakt med centrumledningen och fick genast förslag på lokal och upplägg som skulle passa oss. Lokalen passade perfekt till vårt ändamål och vi såg många synergier av att vara en bilhall bland butiker och restauranger. Att få möjlighet att möta 35 000 potentiella kunder under en vecka är gör att kostnaden är lätt att försvara. Utfallet blev över förväntan och vi kände verkligen att vi träffade exakt vår målgrupp.”         

-Magnus Lundin, försäljningschef Landrins bil

IKEAS gatuköksturné

Företag: IKEA | Hyresperiod: Tors-Sön | Läge:
Eventyta Utomhus 40 kvm

IKEA gav sig ut på gatuköksturné i tio olika städer. I den specialbyggda kökscontainern kunde besökarna inspireras av IKEAs kök och få ett första möte med en köksspecialist. Efter det första steget kunde man välja att fortsätta sin planering i ett varuhus eller genom IKEAs kundtjänst. Utöver det fanns sortimentet på IKEA.se tillgängligt för beställning med hemleverans.

Specialinredda containrar eller trailers är ett smart sätt att nyttja en vältrafikerad plats utanför huvudentrén på Tuna Park. Här får man chans att möta människor i deras vardag. Man kan med fördel rama in eventområdet med belysning och välkomnande möblering.