Utvalda söndagar kl.9-15 

Parkering mot västerleden

Bakluckeloppis i sommar

I sommar kan du fynda från någons baklucka hos oss på Tuna Park. Aktiviteten arrangeras utomhus på vår parkering och vi håller tummarna för ett gäng regnfria söndagar! Vi ställer dock ej in vid regn. Aktiviteten är anpassad efter rådande restriktioner och vi hjälps åt att hålla avstånd även på parkeringen. 

Utvalda söndagar kl 9-15; 20/6, 4/7, 18/7, 8/8, 22/8, 5/9

I år har arrangören ToK(föreningen Tabu och Kunskap) följande rutiner för säljare:

Föranmälan på loppan@ftok.se
pris 150kr
Betalas på plats.
Instruktioner kommer i mail till de som anmält sig.

Rutiner bakluckeloppis säsong 2021
• Begränsat antal platser, varannan parkeringsplats på anvisat område kommer att användas. En parkeringsruta kommer att lämnas fri mellan fordonen för att ingen trängsel ska uppstå.
• Tydlig skyltning där kunderna uppmanas att använda handsprit, hålla avstånd och stanna hemma om de är sjuka kommer att finnas på området.
• Tydlig markering med pilar åt vilket håll kunderna får gå för att trängsel inte ska uppstå kommer att finnas på området.
• Separat in- och utgång kommer finnas på området.
• Eventuell köbildning kommer att ske med avstånd.
• Handsprit finns i ingången till loppisområdet. Varje säljare ska ha handsprit att erbjuda kunderna.

Fler erbjudanden

Planera ditt besök

30 januari, 2021
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna Park!

Familjemiddag

20 januari, 2021
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.