016 - 14 67 77

Mån-Tors 11-18.30 Fre 11-19

Lör 11-17 Sön 11-16.30

www.basilica.se

 

Presentkort

Basilica på Tuna Park

Basilica är ett italienskt och svenskt fastfood koncept där du och hela familjen kan avnjuta era favoriter bland färska pastarätter, klassisk svensk husmanskost, grillrätter och italienska pizzor. För dom små finns självklart en helt egen barnmeny. Allting tillagat på färska råvaror. Eller varför inte bara ta en paus i shoppingen med en fika. Välkommen!

Take away-lunch för gymnasieelever på kommunala gymnasieskolor hos Basilica

Från 30 april till den 5 juni får Eskilstunas gymnasieelever som går på en kommunal gymnasieskola möjlighet att hämta Take away-lunch på anslutna restauranger och caféer. Erbjudandet gäller för skoldagar med distansundervisning mellan kl. 11.00 till 17.00. Eskilstuna kommun erbjuder café- och restaurangägare att ansluta sig till tjänsten i form av Take away-lunch motsvarande 75 kr.

Erbjudande familjemiddag

OBS! Aktiviteten är inställd tills vidare!

På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag! Ta med familjen på middag mitt i veckan och äta något extra gott.

En barnmåltid (utvalda rätter) ingår i priset av en vuxenmåltid. Båda måltiderna skall beställas från samma restaurang.

Vill barnen välja någon av de utvalda rätterna från Basilica ska även den vuxna välja en måltid från Basilicas meny. Vill barnet äta en barnbuffé från Sooya ska även den vuxna välja en rätt eller en vuxenbuffé från Sooya. Vill barnet äta från Meze Grills buffé så ska även vuxenmåltiden köpas på Meze Grill.

Erbjudandet gäller mellan kl. 16.00 och 20.00, för barn upp till 12 år.

 

På Basilica får barnen välja mellan:

- Pannkakor med sylt och grädde

- Köttbullar med potatismos och lingonsylt

En portion ingår per betald vuxenmåltid. Dryck ingår ej.

Hos Sooya ingår:

På Sooya får barnen välja sina favoriter från den asiatiska buffén och äta så mycket de orkar.

- En barnbuffé inkl. dryck ingår per betald vuxenmåltid från Sooya inklusive sushi fr. 10 bitar.

Hos Meze Grill ingår:

Hos Meze Grill får barnen välja sina favoriträtter som ingår i buffén och äta så mycket de orkar.

-En barnbuffé inkl. dryck ingår per betald vuxenmåltid.

Visa karta över Tuna Park

Linjeavdelare

Aktuellt på Tuna Park

Vi tar hand om varandra

9 april, 2020
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridning. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och mer där till. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna park!

Familjemiddag

18 september, 2019
Erbjudande
Obs! Aktiviteten är inställd tills vidare! På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Linjeavdelare

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker