016 - 14 67 77

Mån-fre 11-20
 Lör-Sön 11-18

www.basilica.se

 

Presentkort

Basilica på Tuna Park

Basilica är ett italienskt och svenskt fastfood koncept där du och hela familjen kan avnjuta era favoriter bland färska pastarätter, klassisk svensk husmanskost, grillrätter och italienska pizzor. För dom små finns självklart en helt egen barnmeny. Allting tillagat på färska råvaror. Eller varför inte bara ta en paus i shoppingen med en fika. Välkommen!

 

Familjemiddag på Tuna Park

Varje onsdag bjuder restaurangerna Basilica, Grekiska, Subway och Sooya på barnens middag vid köp av måltid från menyn. Utvalda favoriträtter ingår, så som pannkakor, gyros, burgare och asiatisk-buffé. Så skippa vardagsbestyren för en kväll och ta med familjen till MatTorget på Tuna Park! 

Erbjudande och villkor

En barnmåltid (utvalda rätter) ingår i priset av en vuxenmåltid. Båda måltiderna skall beställas från samma restaurang. Erbjudandet gäller varje onsdag mellan kl. 16.00 och 20.00, för barn upp till 12 år. Gäller ej take away på Basilica eller Sooya. 

  • Båda rätterna ska beställas från samma restaurang. 

På Basilica får barnen välja:

  • Pannkakor med sylt och grädde

  • Köttbullar med potatismos och lingonsylt
    Dryck ingår ej.

På Grekiska Grill & Bar ingår:

  • En gyros- (fläskkarré) eller kycklingtallrik. Dryck ingår ej. 

Hos Subway ingår:

  • En Kids Sub (Barnmacka) ingår vid köp en 30cm Submeny för vuxen. Dryck ingår ej. 

Hos Sooya ingår:

  • På Sooya får barnen välja sina favoriter från den asiatiska buffén och äta så mycket de orkar. En barnbuffé inkl. dryck ingår per betald vuxenmåltid inklusive sushi fr. 10 bitar.

Linjeavdelare

Aktuellt på Tuna Park

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

Linjeavdelare

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker