010-510 13 02

Webb

Mån-Fre 10-18
Lör-Sön 10-17

Presentkort

Espresso House på Tuna Park

På Espresso House kan du alltid njuta av en riktigt god kopp kaffe.
Vi tror nämligen att kaffet smakar så otroligt mycket bättre om den är gjord med passion och serveras med ett leende. Lägg till detta att vi tar fram våra egna kafferostningar av allra högsta kvalitet i samarbete med Nordens kanske bästa rosteri, Johan & Nyström.
För att få bästa kvalité på bröd och bakverk bakar vi allt i eget bageri, på så vis har vi full koll på precis allt vi serverar dig och det tror vi märks på kvaliteten.

Vi vill ge världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäster!
Välkommen in till oss på Tuna Park!

Visa karta över Tuna Park

Linjeavdelare

Aktuella erbjudanden

Vi tar hand om varandra

9 april, 2020
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridning. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och mer där till. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna park!

Familjemiddag

18 september, 2019
Erbjudande
Obs! Aktiviteten är inställd tills vidare! På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Linjeavdelare

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker