016-131692

Webb

Mån-Fre 10-19
Lör-Sön 10-17

Presentkort

Glitter på Tuna Park

Ett besök i en Glitterbutik ska vara inspirerande, spännande och alltid erbjuda något nytt.
Tack vare Glitters breda sortiment av smycken och accessoarer kan kunderna alltid hitta något som framhäver och passar den personliga stilen.
Varje vecka anländer nya produkter som är rätt i tiden med en hög trendfaktor.

Glitterpersonalen är utbildade i hårstyling och demonstrerar gärna frisyrer på kunderna med hjälp av det breda sortimentet av håraccessoarer.
De är specialister på sitt område och erbjuder alltid en hög servicenivå med ett positivt och professionellt bemötande.

Kolla gärna in Glitters tutorials på Youtube (GlitterSverige) för tips på hårstyling och hur du ska använda accessoarerna.
Håll även utkik efter Glitters magasin i butiken, fyllt av gratis inspiration!

Visa karta över Tuna Park

Aktuella erbjudanden

Planera ditt besök

9 december, 2020
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna Park!

Familjemiddag

7 september, 2020
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker