072-4526021

E-mail

Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Presentkort

IEMS på Tuna Park

Iems är en personlig butikskedja med noga utvalda inredningsdetaljer för hela hemmet.Hos oss hittar du välkända varumärken som bl.a. House Doctor, Nicolas Vahé, Gynning Design, Ernst, PR Home, Done by deer, Melissa & Doug & Lovely linen.

Varmt välkomna in & inspireras!

Instagram: iems.eskilstuna

Visa karta över Tuna Park

Aktuella erbjudanden

Digitalt modeevent

15 september, 2020
Event
Marie Hammarberg tar över Tuna Parks instagram under lördagen den 26 september för att dela med sig av många kloka tips och råd om stil till våra följare! 

Familjemiddag

7 september, 2020
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker