Information kring nuläget

 

Tillfälligt ändrade öppettider

I rådande situation har många butiker valt att ändra sina öppettider. Vi uppdaterar kontinuerligt, men det kan förekomma avvikelser för enstaka butiker. Vänligen kontakta respektive butik, du hittar kontaktuppgifter på respektive butiksundersida. 

Se aktuella öppettider

Tillsammans är vi starka

Kära besökare!
Likt övriga aktörer i vår bransch ser vi tillfälliga effekter i våra butiker och restauranger på grund av rådande situation i samhället. Som ett steg i att rädda arbetstillfällena på Tuna Park på lång sikt väljer nu många av våra butiker att ändra öppettiderna tillsvidare. (Fr.o.m torsdag 19 mars)

Gallerian har öppet som vanligt:
Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Många av våra butiker kommer ha öppet:
Mån-fre 11-18
Lör-Sön 11-16

Dagligvaror har öppet som vanligt 07-22 alla dagar.
Se respektive butiksundersida på tunapark.se för aktuell information.

Det kan även förekomma att enstaka butiker avviker från tiderna ovan, vi ber om ursäkt för att det kan bli fel och vi försöker kontinuerligt hålla hemsidan uppdaterad med aktuell information.

Det här hjälper våra hyresgäster att bemanna under en tid med hög frånvaro men minskar också kostnaderna nu när omsättningen tillfälligt är lägre så vi tillsammans kan gå ur den här krisen starkare.

Det är viktigt att vi alla tar ansvar och följer de riktlinjer vi fått, samtidigt är det viktigare än någonsin att handla och agera lokalt för att få behålla en levande stad även efter krisen. Det här är en av flera åtgärder vi gjort för att Tuna Park ska fortsätt vara en mötesplats för Eskilstunaborna även i framtiden.

Vänligen Veronica Gustafsson och Sofia Norozi Tuna Park Centrumledningen

#handlaföreskilstuna #viärtunapark

 

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

18 september, 2019
Erbjudande
Obs! Aktiviteten är inställd tills vidare! På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.