Bra att veta inför ditt besök

 

Ta hand om varandra- håll avstånd!

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att besöka vårt köpcentrum i dessa tider. 

För dig som vill handla när det är minst antal besökare hos oss rekommenderar vi vardagar kl. 10-12 eller på kvällen kl 18-20. Under helgen har vi vanligtvis mer besökare än under vardagar. 

Planera ditt besök

Handla lokalt på avstånd

För din trygghet

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att besöka vårt köpcentrum. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och mer där till. För att du ska kunna planera ditt besök och komma till oss när det känns bra för dig kan du läsa mer här.

Gallerian återgår till ordinarie öppettider den 1 september, dvs vardagar kl. 10-20 samt helger kl. 10-20. Detta ökar givetvis tillgängligheten samtidigt som vi sprider ut våra kunder på fler timmar. Vi är tacksamma att ni stöttar oss och handlar för Eskilstuna!

Dagligvaror har öppet som vanligt 07-22 alla dagar. Butikerna som inte ligger i gallerian har varierande öppettider. Se respektive butikssida på tunapark.se för aktuell information.

Ett flertal av våra butiker erbjuder alternativa sätt att handla lokalt. Vi har samlat information här.

Under rådande situation har våra öppettider varierat. Det har hjälpt våra hyresgäster att bemanna under en tid med hög frånvaro men även minskat kostnaderna när omsättningen tillfälligt varit lägre så att vi tillsammans kan gå ur den här krisen starkare. Det är viktigt att vi alla tar ansvar och följer de riktlinjer vi fått, samtidigt är det viktigare än någonsin att handla och agera lokalt för att få behålla en levande stad även efter krisen. Det här är en av flera åtgärder vi gjort för att Tuna Park ska fortsätt vara en mötesplats för Eskilstunaborna även i framtiden.

Ta hand om varandra!

Vänligen Veronica Gustafsson och Sofia Norozi
Tuna Park Centrumledning

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!