Upplev en juligare julhandel hos oss.

Hos oss har vi mer av allt du kan tänkas behöva inför julen -från glöggen och granen till klapparna och maten.
Julen är vår favorit högtid, det kanske märks. Tomtenissarna har fått jobba övertid med juldekoren i gallerian. I taket hänger megastora polkagrisar och julklappar hittar du i varje vrå! Vi hoppas kunna ge dig en härlig upplevelse!

En alltid uppskattad julklapp är vårt populära Tuna Park presentkort! Kortet gäller i över 70 butiker och är därför väldigt uppskattat. Du kan köpa presentkortet i någon av våra automater som du hittar vid Mattorget, Stora Coop och City Gross. Du kan även handla det i förbutiken på City Gross. Självklart kan du också köpa kortet direkt här på vår hemsida!

 

Missa inte:

 

Julklappsverkstan

Vi bjuder in till en riktigt mysig och julig verkstad där du kan slå in dina julklappar, spana in Eskilstuna i miniatyr och bidra till vår insamling till förmån för Eskilstuna Stadsmission. 

Paketinslagning

I julklappsverkstan kan du slå in dina paket, vi bjuder på inslagningspapper och snöre men du får gärna lämna ett litet bidrag till vår insamling till förmån för Eskilstuna Stadsmission. Läs mer nedan. 

Tomtens brevlåda

Hur ska tomten få veta vad du önskar dig i julklapp? Jo, det måste du ju berätta genom att skriva en önskelista och skicka till tomten. Du får gärna slå dig ner och skriva din önskelista på plats!

Eskilstuna i miniatyr

Utforska Eskilstuna i miniatyr -en tågbana byggd av Miniature Kingdom på uppdrag av Tuna Park. I vår modell av Eskilstuna har vi blandat det gamla med det nya, historiska händelser med ny arkitektur, vardag med fest och små händelser med stora. Det är så klart bara ett axplock av alla viktiga händelser i vår historia men vår förhoppning är att alla Eskilstunabor ska känna igen sig i vår modell. 

Insamling till välgörenhet

I sann 'Handla för Eskilstuna' anda hoppas vi kunna bidra till en godare jul för våra medmänniskor i Eskilstuna genom vår insamling till förmån för Eskilstuna stadsmission. Vår insamling går oavkortat till Stadsmissionens satsning matlaget som hjälper över 100 hushåll, flera av dessa är barnfamiljer, med matstöd varje vecka. Vårt mål för i år är att samla in minsta 50.000kr. 

Du kan välja att ge ditt bidrag via våra insamlingar: julgran för välgörenhet, paketinslagning eller en kasse omtanke. Du hittar dessa insamlingar i julklappsverkstan. 

Om du vill bidra till insamlingen men inte har möjlighet att besöka oss går det bra att göra det genom att välja att skänka genom dessa allternativ: 

Swish: 1239005117
Plusgiro: 900511-7

Black Friday

  • Extra öppet: Fredagen den 26/11 är det Black Friday och gallerian håller extra öppet kl. 08-20.

  • Frukosterbjudande: Våra caféer Valmas och Espresso house har ett frukosterbjudande kl. 08-10. Kaffe/The och smörgås för 29kr!

  • Presentkortskampanj: Köp ett presentkort för minst 500kr och få kortet laddat med 100kr extra. Erbjudandet gäller endast i presentkortsautomaten utanför City Gross/ systembolaget mellan kl. 08-10 den 26/11.

Lucia

Måndagen den 13/12 får vi besök av Stålforsskolans musikklass 9K som förgyller dagen med ett stämningsfullt luciatåg i gallerian. 

Avvikande öppettider

26 november Black Friday   08:00 – 20:00
24 december Julafton          10:00 – 14:00
25 december Juldagen              Stängt
26 december Annandag jul  10:00 – 18:00
31 december Nyårsafton      10:00 – 16:00

 

Fler erbjudanden

seniortisdag

13 oktober, 2021
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

Familjemiddag

9 september, 2021
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.