016-124140

E-mail

Mån-Fre 10-19
Lör-Sön 10-17

Presentkort

Kahls The & Kaffehandel på Tuna Park

Kahls The & Kaffehandel erbjuder ett full sortiment inom kaffe, te och choklad. Vårt motto är vardagslyx. Vi har minst 20 sorters kaffe och 150 sorters te. Hos oss är kaffet nyrostat och teerna färska. Vår exklusiva choklad kommer från alla världens hörn med kakaobönor av högsta kvalitet.  Våra produkter är resultatet av provsmakning och förädling sedan förra seklets början. Vi har ett brett utbud av diverse delikatesser för att förgylla din vardag.  Vi erbjuder även smakfulla presenter till dem du tycker om.

Visa karta över Tuna Park

Aktuella erbjudanden

Planera ditt besök

30 januari, 2021
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna Park!

Familjemiddag

20 januari, 2021
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

HOS OSS PÅ TUNA PARK

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till alla butiker