010-1881638

Webb

Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Presentkort

Kicks på Tuna Park

KICKS har allt för ditt yttre när det gäller kosmetik, dofter, hud- och hårvård. Hos KICKS på Tuna Park hittar du ett stort sortiment av skönhets och hudvårdsprodukter från ledande och etablerade varumärken. På KICKS arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter.
Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar. KICKS personal kan sitt sortiment.

 

Varumärken: Några exempel på vad KICKS på Tuna Park kan erbjuda dig är  Lancome, Clinique, Biotherm, Clarins, Dior, BeautyAct, Lumene, Armani, Hugo Boss, Isadora, Sensai Maybelline, Bare minerals, YSL, Max Factor, L’oréal, Estée Lauder, ITCosmetics, Foreo, Flare, Skin Treat och Shiseido.

 

Håll utkik på KICKS hemsida efter nyheter, säsongens trender och färger. För att inte tala om de senaste parfymerna till män och kvinnor!

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker