Barnklubb för alla nyfikna barn!

I kometklubben testar vi på nya saker tillsammans med Rymdizarna som landar på Tuna Park med jämna mellanrum. Dessa kramvänliga maskotar leker och busar med barnen och utför någon ny aktivitet vid varje tillfälle. Kometklubben är anpassad för barn 3-7år.

Kometkarriär- en trestegs raket!

Alla barn som vill vara med i kometklubben får en liten bok som man sparar klistermärken i. Vid varje tillfälle får man ett nytt klistermärke. Var tredje klistermärke innebär att man når en ny nivå och man får ett pris!

När landar Rymdizarna nästa gång?

Rymdizarna landar på Tuna Park igen den 7/3 och har med sig både penslar och målarfärg. Alla barn får måla varsin canvastavla och ta med den hem. 

Vi målar med färg och glitter i regnbågens alla färger. Vi har förkläden på plats men tänk på att bära oömma kläder även om vi använder vattenbaserad färg. 

Obs! Begränsat antal canvasdukar, först till kvarn. 

 

När: 7/3 kl. 11-15

Plats: Eat & Play, i nya galleria delen närmast City Gross

Nästkommande Kometklubben:

Du kan redan nu anteckna följande datum i kalender;

4/4, 2/5

Hållutkik i våra kanaler, här på hemsidan eller i våra sociala medier; Facebook, Instagram eller Snapchat @kometklubben för att hålla dig uppdaterad om kommande aktiviteter!

Aktuella erbjudanden

Bokrea

21 februari, 2020
Event
Välkommen in till årets stora bokrea hos Akademibokhandeln på Tuna Park från 07.00 den 25 februari!

Familjemiddag

18 september, 2019
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.