20240214

Tuna Park växer- Lagerhaus nästa butik att etablera sig i Eskilstuna

Utvecklingen för Tuna Park i Eskilstuna har varit stadig de senaste åren tack vare investeringar, nyetableringar och ökat besöksflöde. Intresset för nya varumärken att etablera sig på handelsområdet har därför varit stort och nu ökar utbudet ytterligare för Tuna Parks kunder när inredningskedjan Lagerhaus flyttar in i gallerian. Butiken kommer att ligga i direkt anslutning till Normal som också etablerar sig under våren.

-När vi gjort våra kundundersökningar har Lagerhaus i flera år legat högt upp på våra kunders önskelista. Det är därför extra kul att vi nu hittat rätt lokal och läge för dem så att vi kan hälsa dem välkomna till Eskilstuna, säger Veronica Gustafsson Centrumchef på Tuna Park.

Mer information

Veronica Gustafsson, centrumchef Tuna Park
veronica@tunapark.se

 

 

 

Fler nyheter och artiklar

Utökat restaurangutbud

24 juni, 2024
Matutbudet utökas med ett nytt koncept. Chef Kumpir har påbörjat sin inflyttning i gallerian och beräknas öppna under sommaren.

Hemligheten är ute. Lekplats på G.

28 maj, 2024
Vi ser fram emot att kunna erbjuda en lekplats och ett uterum utöver det vanliga och ser fram emot att inviga lekparken tillsammans med er under sensommaren, håll utkik för öppningsdatum.

Vila och Vero Moda

28 maj, 2024
Gemensam premiärhelg för Vila och Vero Moda i maj!