20240214

Tuna Park växer- Lagerhaus nästa butik att etablera sig i Eskilstuna

Utvecklingen för Tuna Park i Eskilstuna har varit stadig de senaste åren tack vare investeringar, nyetableringar och ökat besöksflöde. Intresset för nya varumärken att etablera sig på handelsområdet har därför varit stort och nu ökar utbudet ytterligare för Tuna Parks kunder när inredningskedjan Lagerhaus flyttar in i gallerian. Butiken kommer att ligga i direkt anslutning till Normal som också etablerar sig under våren.

  • När vi gjort våra kundundersökningar har Lagerhaus i flera år legat högt upp på våra kunders önskelista. Det är därför extra kul att vi nu hittat rätt lokal och läge för dem så att vi kan hälsa dem välkomna till Eskilstuna, säger Veronica Gustafsson Centrumchef på Tuna Park.

Mer information

Veronica Gustafsson, centrumchef Tuna Park
073/3591777 eller veronica@tunapark.se

 

 

 

Fler nyheter och artiklar

Energitrappan

21 november, 2023
Tuna Park använder sig av Energitrappan i sitt arbete för att bli mer energieffektiva.

Normal till Tuna Park

17 oktober, 2023
Under första halvåret 2024 kommer Normal att slå upp portarna i sin andra butik i Eskilstuna. Läs mer om denna glada nyhet här.

Minskat klimatavtryck

14 juni, 2023
Tuna Park investerar för att minska sitt klimatavtryck. Tuna Park har under de senaste åren gått från 1,8 miljoner besökare till nästan 3,2 miljoner. Stora investeringar, fler hyresgäster och nya butikskoncept är en del av det som ligger bakom den positiva utveckl...