016136840

E-mail

Mån-Fre 07-18

Lör 10-14 Sön 11-15

Presentkort

Mekonomen på Tuna Park

Välkommen in till oss på Mekonomen! Vi hjälper dig med allt som hör bilen till, allt ifrån service och reservdelar till tillbehör och underhållning. Kom ihåg att vi bara har en bråkdel av sortimentet hemma på hyllan, så tveka aldrig att fråga vår kunniga personal.

Under helgdagar kan våra öppettider variera, så kika in på vår hemsida för uppdaterade tider.Vänliga hälsningar från oss på Mekonomen TunaPark.

Verkstadens öppettider Mån-Fre 07-16.30

www.mekonomen.se

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker