010-8104116

E-mail

Mån-Sön 00-24

Member 24 på Tuna Park

Member 24 Tuna Park är Member 24´s 4e och största gym i Eskilstuna på hela 1200kvm. Gymmet har fyllts med den bästa utrustningen från Technogym och Eleiko. I utbudet hittar du mängder av fria vikter, en weight lifting area, trappmaskiner, stor hantelpark, lyftarpodier, boxningsrum med mera. I medlemskapet ingår även gruppträning i den fina studion ”Group Fitness Schack”. Lokalen har öppen planlösning, högt i tak, stora omklädningsrum och inspirerande träningsmiljö. Utanför finns gott om parkering.
Följ oss gärna på Instagram @member24tunapark

Öppettider

Dygnet runt för members.
Bemannade öppettider:

Mån-Tors 11-14, 15-19
Fre 11-14, 15-18
Lör 11-16 (Obs! Obemannat lördagar v.26-32)
Söndagar obemannat. 

 

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

HOS OSS PÅ TUNA PARK

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till alla butiker