E-mail

Mån-Sön 00-24

Member 24 på Tuna Park

I början av 2021 öppnade Member 24 sitt 4e och största gym i Tuna Park på 1200kvm. Anläggningen kommer erbjuda stora gymytor samt en häftig gruppträningssal. Här kommer befintliga och blivande gymälskare hitta det mesta för sin styrke- samt konditionsträning såsom löpband, cyklar, trappmaskiner, friviktsmaskiner, stora fria ytor, lyftarstationer, massor av hantlar och diverse redskap för funktionell träning, ett boxningsrum med mera. Utrustningen håller högsta kvalitet och kommer från Technogym samt Eleiko. Allt kommer att designas i Member 24´s speciella vintage stil som inspirerar till träning och gymmet kommer att vara öppet dygnet runt för medlemmar. 

Öppettider: dygnet runt för members.
Bemannade öppettider:

Mån-Tors 11-14, 15-19
Fre 11-14, 15-18
Lör-Sön obemannat

Visa karta över Tuna Park

Aktuella erbjudanden

Planera ditt besök

30 januari, 2021
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna Park!

Familjemiddag

20 januari, 2021
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

HOS OSS PÅ TUNA PARK

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till alla butiker