20240624

Tuna Park växer- ny restaurang öppnar i gallerian under sommaren

Under sommaren kommer restaurangen Chef Kumpir att öppna i den nya galleriadelen i nära anslutning till City Gross och Systembolaget. Restaurangen kommer att servera grillade rätter och den turkiska specialiten kumpir som är en form av bakad potatis med många goda tillbehör.

Bakom satsningen ligger Halil Demirtas som tillsammans med familjen länge letat efter rätt läge för en restaurang med den här inriktningen i Eskilstuna. Basen i restaurangen är ett koncept med grillade rätter och den turkiska specialitet kumpir men det kommer också finnas publikfavoriter som kebab, stor salladsbuffé, matiga smörgåsar och snacks.

Arbetet med att i iordningsställa lokalen har påbörjats och premiären förväntas bli under sommaren.

Mer information

Veronica Gustafsson, centrumchef Tuna Park
veronica@tunapark.se

 

Fler nyheter och artiklar

Hemligheten är ute. Lekplats på G.

28 maj, 2024
Vi ser fram emot att kunna erbjuda en lekplats och ett uterum utöver det vanliga och ser fram emot att inviga lekparken tillsammans med er under sensommaren, håll utkik för öppningsdatum.

Vila och Vero Moda

28 maj, 2024
Gemensam premiärhelg för Vila och Vero Moda i maj!

Lagerhaus till Tuna Park

14 februari, 2024
Nu ökar utbudet ytterligare för Tuna Parks kunder när inredningskedjan Lagerhaus flyttar in i gallerian. Butiken kommer att ligga i direkt anslutning till Normal som också etablerar sig under våren.