08 517 66 000

Webb

Mån-Fre 10-19
Lör 10-17 Sön 11-17

Power på Tuna Park

POWER startade i Danmark år 2015, därefter öppnade vi butiker i Finland. 2017 öppnade vi e-handel i Sverige och senare samma år kom POWER till Norge. Idag är POWER Nordens nya elektronikjätte med nästan 200 butiker över mer än 4400 anställda fördelat på fyra länder. På POWER vill vi alltid ligga steget före eftersom vi vet att genomtänkta, effektiva lösningar håller priserna låga samtidigt som det ger kunderna den bästa köpupplevelsen.

POWER Retail Sweden AB som är namnet på vårt företag i Sverige ägs av POWER International AS beläget i Norge. Den norska koncernen driver även POWER i Norge, Danmark och Finland. POWER International AS ägs i sin tur av AWILHELMSEN AS och Dolphin Invest AS.

Vårt mål är att skapa ett hälsosamt och lönsamt företag som säkerställer trygga arbetsplatser för nuvarande och framtida medarbetare. Det ska vi göra genom effektiva lösningar som gynnar våra kunder med minsta möjliga negativa påverkan på miljö- och omvärld.

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker