20230110

2022 blev ett rekordår för Tuna Park

Tuna Park har under de senaste åren gått från 1,8 miljoner besökare till nästan 3,2 miljoner och i december valde hela 331 00 personer att besöka gallerian vilket är rekord! Stora investeringar, nya hyresgäster och nya butikskoncept är en del av det som ligger bakom den positiva utvecklingen. 

"Vårt mål är att skapa en mötesplats där man vill vara och vill återkomma till. Att hitta rätt variation av butiker och restauranger, serviceutbud och upplevelser som gör att man väljer att handla hos oss" säger Veronica Gustafsson, centrumchef på Tuna Park.

Under året har flera butiker fått ny kostym. MQ Marqet, Tele 2 och Ur & Penn har uppgraderat till sina nya koncept och i november flyttade Rituals till sin nya, större butik. Under sensommaren stod Valmas orangeri klart och har redan blivit en destination för den som uppskattar en god fika i en mysig miljö.

Samtidigt har två entréer byggts om för att hantera större besöksflöden och för att säkerställa ett bra inomhusklimat och minskad energiförbrukning året om.

"Vi är glada att så många väljer att besöka oss. Det gör att vi kan fortsätta bidra till en levande stad genom bra utbud och service men också genom att skapa fler arbetstillfällen i Eskilstuna", avslutar Veronica.

Mer information

Veronica Gustafsson, centrumchef Tuna Park
073/3591777 eller veronica@tunapark.se

 

 

 

Fler nyheter och artiklar

Lagerhaus till Tuna Park

14 februari, 2024
Nu ökar utbudet ytterligare för Tuna Parks kunder när inredningskedjan Lagerhaus flyttar in i gallerian. Butiken kommer att ligga i direkt anslutning till Normal som också etablerar sig under våren.

Energitrappan

21 november, 2023
Tuna Park använder sig av Energitrappan i sitt arbete för att bli mer energieffektiva.

Normal till Tuna Park

17 oktober, 2023
Under första halvåret 2024 kommer Normal att slå upp portarna i sin andra butik i Eskilstuna. Läs mer om denna glada nyhet här.