Shoppingguide

Stilstudion

Vi jobbar med två av Eskilstunas främsta stylister och personal shoppers, Ellinor Alsbro och Marianne Holmberg som driver Stilstudion.

Läs mer om Stilstudion

Shoppingguide på Tuna Park

Har du svårt att få ihop en smickrande helhet stil- och färgmässigt eller tycker du kanske det är trist att handla på egen hand? Ta chansen och få hjälp av riktiga proffs! Slipp garderobsångesten och undvik felköpen samtidigt som du sparar tid!

Hur går det till?

Allt startar med en kortare stilanalys för att ta reda på vad just du bör satsa på. Shoppingen och utprovningen av kläder och accessoarer sker på Tuna Parks olika butiker. Shoppingen tar ca 1,5h och självklart får du professionella tips och råd under tiden! När du gjort dina val sätter du dig i lugn och ro och tar en fika (ingår i priset) medan vi plockar ihop dina inköp. Vi rekommenderar att du har en avsatt budget att handla för men det finns inget köpkrav.

Pris 995kr (ev. inköp av kläder tillkommer)

Avbokning senare än 24h debiteras med 50%

Aktuella erbjudanden

Digitalt modeevent

15 september, 2020
Event
Marie Hammarberg tar över Tuna Parks instagram under lördagen den 26 september för att dela med sig av många kloka tips och råd om stil till våra följare! 

Familjemiddag

7 september, 2020
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.