Shoppingguide

Stilstudion

Vi jobbar med två av Eskilstunas främsta stylister och personal shoppers, Ellinor Alsbro och Marianne Holmberg som driver Stilstudion.

Läs mer om Stilstudion

Shoppingguide på Tuna Park

Har du svårt att få ihop en smickrande helhet stil- och färgmässigt eller tycker du kanske det är trist att handla på egen hand? Ta chansen och få hjälp av riktiga proffs! Slipp garderobsångesten och undvik felköpen samtidigt som du sparar tid!

Hur går det till?

Allt startar med en kortare stilanalys för att ta reda på vad just du bör satsa på. Shoppingen och utprovningen av kläder och accessoarer sker på Tuna Parks olika butiker. Shoppingen tar ca 1,5h och självklart får du professionella tips och råd under tiden! När du gjort dina val sätter du dig i lugn och ro och tar en fika (ingår i priset) medan vi plockar ihop dina inköp. Vi rekommenderar att du har en avsatt budget att handla för men det finns inget köpkrav.

Pris 995kr (ev. inköp av kläder tillkommer)

Avbokning senare än 24h debiteras med 50%

Aktuella erbjudanden

Planera ditt besök

30 januari, 2021
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna Park!

Familjemiddag

20 januari, 2021
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.