016-51 96 50

Webb

Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Presentkort

Synsam på Tuna Park

På Synsam har vi sedan 1968 arbetat för att hjälpa alla i vårt land till ett bättre seende och utseende. 1968 gick ledande fristående optiker från hela landet samman under ett gemensamt namn. Idag består Synsam av drygt 170 butiker i Sverige och 450 i Norden. De äldsta butikerna har över hundra års erfarenhet och kunskap i ryggen!

Vår nära och ofta långa kontakt med dig som kund är ett av våra signum. I kombination med det senaste inom mode, sortiment, teknik och undersökningsmetoder gör det oss till ett klokt och tryggt val, både för dig och dina ögons skull.

Vi följer trender från hela världen och inspireras av såväl stora som små designers. Vi har ett stort sortiment av bågar för såväl klassisk stil, retro som fashionista!

Våra varumärken är: Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren, Ralph Lauren, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Gucci, Efva Attling, Vaspuma, Perry Ellis, Elizabeth Arden, Vendela, Calvin Klein, Skaga, Tom Ford, G-star Eyewear, Persol, Michael Kors, Converse, Modo, Ray ban, Prodesign Denmark, Boomerang, Eco, Vouge, Diesel, Oxydo, Carrera, Oakley, KunoQvist, Polaroid, Eyes Fashion, Opo, Hello Kitty, Angry Birds, Eyes kids.

Kom in till oss så berättar vi mer eller besök oss på vår hemsida www.synsam.se där du enkelt kan boka tid.

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker