073 574 73 77

Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Presentkort

Tuna Nails på Tuna Park

Tidsbokning eller kontakt med salongen: Tel: 073 574 73 77. 

En välgjord manikyr och omsorgsfullt lackerade naglar bidrar till helhetsintrycket. Det gör dig helt enkelt vackrare! På Tunal Nails kan du få nagelförlängning med akryl eller gelé. Det innebär att naglarna byggs på med antingen tippar eller mallar som sedan täcks med akryl eller gelé. Därefter skulpteras naglarna i valfri längd, form och design. Behandlingen avslutas alltid med välgörande oljor. Genom behandlingen garanteras du ett vackert och varaktigt resultat, utförd med marknadsledande och högklassiga produkter.

Gellack
Gellack är en ny permanent nagellack som har blivit väldigt populär. Lacken penslas på nagelplattan och härdas i UV-lampa. Lacken håller upp till tre veckor. Är du trött på nagellack som flagnar? Har du tunna naglar som flisar sig? Då är gellack perfekt för dig!

  • Helt torrt när du lämnar salongen.

  • Högglansig yta.

  • 2-3 veckors hållbarhet på naturlig nagel.

  • Flagnar ej.

  • Vi har nästan 150 färger att välja mellan.

Fotvård

Unna dig en exklusiv och lyxig pedikyr för dina fötter. Tuna Nails anpassar sin pedikyr efter dina önskemål. Pedikyr är en behandling för dig som vill ha fina och fräscha fötter och samtidigt få en skön och avkopplande behandling.

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker