016-201 10 60

Webb

Mån-Fre 08-17

Lunchstängt 12-13

Presentkort

Arken Zoo veterinärklinik på Tuna Park

Nu har vi bytt namn från Vettris till Arken Zoo Veterinärklinik. Du hittar oss självklart på precis samma ställe, med samma service som innan.

Med butik, trim och veterinärklinik under samma tak har vi en unik möjlighet att hjälpa er med allt från det vardagliga kring träning, lek, foder, pälsvård till djurfriskvård och när olyckan är framme även djursjukvård.

Hos oss hittar du alltid engagerad personal som drivs av att erbjuda den allra bästa möjliga vården för ditt husdjur. På våra välutrustade kliniker kan vi hjälpa dig med allt från vaccinationer till mer avancerade operationer.

Välkommen att tassa in!

 

Aktuella erbjudanden

Familjemiddag

10 januari, 2022
Erbjudande
Burgare, fisk eller mittemellan? Oavsett vad ni är sugna på -få en barnportion på köpet. Familjemiddag serveras på onsdagar på MatTorget.

seniortisdag

9 januari, 2022
Erbjudande
Nu kan du som är 62+ år handla med förmånligare priser hos oss, varje tisdag på Tuna Park!

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker