016-144938

E-mail

Mån-Fre 11-18
Lör-Sön 11-16

Presentkort

Arti.Zen på Tuna Park

Hos oss hittar du en ramverkstad, ett brett utbud av ramar, tavlor, kort och presenter.
Arti.Zens styrka ligger i att vi har lång erfarenhet inom branschen och är väldigt duktiga på kvalitetsinramning.

Studentplakat

Hos Arti.Zen kan du även beställa ditt studentplakat, vi hjälper dig gärna om du så har en fotoutskrift eller bild digitalt. Ring eller maila oss för mer information.

Pris 369:- inkl. pinne.

 

Visa karta över Tuna Park

Aktuella erbjudanden

Planera ditt besök

30 januari, 2021
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna Park!

Familjemiddag

20 januari, 2021
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker