073-98 86 72

Webb

Mån-Fre 10-18
Lör-Sön 10-16

Presentkort

Peachy Queen på Tuna Park

Vi har ett stort utbud av frozen yoghurt (som glass fast nyttigare) som du själv får kombinera med smaker och din favorit topping! 

Vi erbjuder även många smarriga smoothies och juicer med färska bär och frukter. Välj från menyn eller så hjälper vi dig efter dina önskemål.

Vi serverar även fikabröd och kaffe, välkommen! 

Visa karta över Tuna Park

Linjeavdelare

Aktuella erbjudanden

Vi tar hand om varandra

9 april, 2020
Event
Under rådande situation är det viktigt att vi alla gör vad vi kan för att minska smittspridning. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer och mer där till. Det ska kännas tryggt att göra ett besök hos oss på Tuna park!

Familjemiddag

18 september, 2019
Erbjudande
Obs! Aktiviteten är inställd tills vidare! På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Linjeavdelare

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker