073-98 86 72

Webb

Mån-Fre 10-20
Lör-Sön 10-18

Presentkort

Peachy Queen på Tuna Park

Vi har ett stort utbud av frozen yoghurt (som glass fast nyttigare) som du själv får kombinera med smaker och din favorit topping! 

Vi erbjuder även många smarriga smoothies och juicer med färska bär och frukter. Välj från menyn eller så hjälper vi dig efter dina önskemål.

Vi serverar även fikabröd och kaffe, välkommen! 

Visa karta över Tuna Park

Linjeavdelare

Aktuella erbjudanden

Digitalt modeevent

15 september, 2020
Event
Marie Hammarberg tar över Tuna Parks instagram under lördagen den 26 september för att dela med sig av många kloka tips och råd om stil till våra följare! 

Familjemiddag

7 september, 2020
Erbjudande
På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica, Sooya och Meze Grill på barnens middag, en (utvald) barnmåltid per betalande vuxen ingår.

Linjeavdelare

Hos oss på Tuna Park

Kombinera en utflykt till Parken Zoo med shopping och restaurangbesök. På handelsområdet Tuna Park värnar vi om att erbjuda en bra upplevelse med ett brett utbud av butiker. Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, nytt och ombonat mattorg, unika butiker och service så som frisör, apotek, systembolag och City Gross. Här hittar du shoppingglädje för hela familjen! På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång, följ oss i våra sociala medier för att hitta aktiviteter som passar just dig -och din familj.

Till butiker